Przepis i sposób przygotowania na: Flaczki z boczniaków
Kroki postępowania
![Krok 1 - Flaczki z boczniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaczki-z-boczniakow16-2.jpg)
![Krok 2 - Flaczki z boczniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaczki-z-boczniakow17-2.jpg)
![Krok 3 - Flaczki z boczniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaczki-z-boczniakow18-2.jpg)
![Krok 4 - Flaczki z boczniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaczki-z-boczniakow19-2.jpg)
![Krok 5 - Flaczki z boczniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaczki-z-boczniakow20-2.jpg)
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
por (biała część) | 1 sztuka |
seler korzeniowy | 0,5 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
boczniaki | 20 dag |
koperek | 1/3 pęczka |
cebula | 2 sztuki |
kostka masła | 3 łyżki |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Tymianek suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: