Przepis i sposób przygotowania na: Flaki z kani
Kroki postępowania
![Krok 1 - Flaki z kani foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaki-z-kani1-2.jpg)
![Krok 2 - Flaki z kani foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaki-z-kani2-2.jpg)
![Krok 3 - Flaki z kani foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaki-z-kani3-2.jpg)
![Krok 4 - Flaki z kani foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/flaki-z-kani4-2.jpg)
kanie | 5 dużych |
cebula biała | 2 |
ząbki czosnku | 5 |
marchewka | 2 |
pietruszka | |
por (biała część) | |
masło do smażenia | 2 Łyżki |
ziele angielskie | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 |
sól | |
sos sojowy | |
chili Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
bulion warzywny | |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: