Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki bez zawijania
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania21-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania22-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania23-2.jpg)
kapusta biała | 1/2 główki |
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
ryż ugotowany | 2 torebki |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
kasza manna | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
sól | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
woda | 2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: