Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane medaliony z łososia
Kroki postępowania
Posypać pieprzem cytrynowym , kardamonem, pieprzem kolorowym i polać oliwą z oliwek . Skropić sokiem z limonki i włożyć do lodówki na 30 minut .
![Krok 1 - Grillowane medaliony z łososia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-medaliony-z-lososia1-2.jpg)
![Krok 2 - Grillowane medaliony z łososia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-medaliony-z-lososia2-2.jpg)
![Krok 3 - Grillowane medaliony z łososia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-medaliony-z-lososia3-2.jpg)
łosoś | 200-300 g łososia medaliony |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1/2 łyzeczki |
sok z limetki | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżeczka |
szałwia | 10-15 listków |
Kardamon mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: