Przepis i sposób przygotowania na: Grzybowa a\'la flaczki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Grzybowa a\'la flaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowa-ala-flaczki1-2.jpg)
![Krok 2 - Grzybowa a\'la flaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowa-ala-flaczki2-2.jpg)
![Krok 3 - Grzybowa a\'la flaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowa-ala-flaczki3-2.jpg)
![Krok 4 - Grzybowa a\'la flaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowa-ala-flaczki4-2.jpg)
![Krok 5 - Grzybowa a\'la flaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grzybowa-ala-flaczki0-2.jpg)
szyjki kurze | 6 szt |
wędzona kość od karkówki | 1 szt |
marchew | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
cebula | 1 szt. |
margaryna | 1 łyżka |
Kapelusze kani | 7 szt. |
sól | 2 łyżeczki |
chilli | 1/2 łyżeczki |
Przyprawa do flaków klasyczna Prymat | 1 łyżka |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
gałka muszkatałowa | 1 łyżeczka |
śmietana do zup | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: