Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz90-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz91-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz89-2.jpg)
łopatka bez kości | 0,5 kilograma |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 4 sztuki |
kostka mięsna | 2 sztuki |
woda | 2 szklanki |
sos ciemny | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: