Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz39-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz40-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz41-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz42-2.jpg)
łopatka bez kości | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
smalec | 2 łyżki |
olej do smażenia | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżkę |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
Grill przyprawa klasyczna Prymat | 2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: