Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz drobiowy z pęczakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz drobiowy z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy-z-peczakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz drobiowy z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy-z-peczakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz drobiowy z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy-z-peczakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz drobiowy z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy-z-peczakiem4-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
kasza pęczak | 200 gram |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie | sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | sztuka |
śmietana 12% | 1/3 szklanki |
marchew | sztuka |
Musztarda sarepska Prymat | 1,5 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
bulion |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: