Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz po węgiersku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-po-wegiersku10-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-po-wegiersku11-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-po-wegiersku12-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-po-wegiersku9-2.jpg)
cebula | 2 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
kostka mięsna | 1 szt |
sól, pieprz | do smaku |
biodrówka | 50 wieprzowa |
smalec | 1 łyzka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: