Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z czerwoną fasolą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z czerwoną fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czerwona-fasola1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z czerwoną fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czerwona-fasola2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z czerwoną fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czerwona-fasola3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z czerwoną fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czerwona-fasola4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z czerwoną fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czerwona-fasola5-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz z czerwoną fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-czerwona-fasola6-2.jpg)
mięso wieprzowe bez kości | 60-70 dag |
pieczarki | 20 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 6-7 szt |
smalec | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
fasola czerwona z puszki | 2/3 szklanki |
śmietana | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: