Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z indyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka12-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka13-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka14-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka15-2.jpg)
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
sos sojowy | 2 łyżki |
mięso gulaszowe z indyka | 1 kilogram |
cebula | 1 sztuka |
por (biała część) | |
papryka czerwona | 1 sztuka |
groszek zielony | 1/2 szklanki |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
olej do smażenia | 2 łyżki |
wywar warzywny | 1 szklanka |
mąka | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
chili | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: