Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z indyka z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z indyka z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z indyka z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z indyka z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z indyka z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-z-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z indyka z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-z-pieczarkami5-2.jpg)
podawać z ziemniakami z wody lub kaszą. taki gulasz jest także idealny do placków ziemniaczanych
![Krok 6 - Gulasz z indyka z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-z-pieczarkami6-2.jpg)
filet z indyka | 400 gram |
pieczarki | 300 gram |
sok pomidorowy | 700 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat | do smaku |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: