Przepis i sposób przygotowania na: Hamburgery
Kroki postępowania
![Krok 1 - Hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/hamburgery8-2.jpg)
![Krok 2 - Hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/hamburgery9-2.jpg)
![Krok 3 - Hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/hamburgery10-2.jpg)
![Krok 4 - Hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/hamburgery11-2.jpg)
![Krok 5 - Hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/hamburgery12-2.jpg)
![Krok 6 - Hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/hamburgery13-2.jpg)
łopatka bez kości | 0,2 kg |
wołowina | 0,3 kg |
boczek | 0,2 kg |
bułka | 4 |
ser żółty | |
sałata | |
cebula | 0,5 |
musztarda | |
ketchup łagodny | |
tabasco | |
sos worcestershire | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
jajko | 1 |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: