Przepis i sposób przygotowania na: Indycze kotlety mielone z lubczykiem, chrzanem i musztardą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Indycze kotlety mielone z lubczykiem, chrzanem i musztardą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycze-kotlety-mielone-z-lubczykiem-chrzanem-i-musztarda1-2.jpg)
![Krok 2 - Indycze kotlety mielone z lubczykiem, chrzanem i musztardą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycze-kotlety-mielone-z-lubczykiem-chrzanem-i-musztarda2-2.jpg)
![Krok 3 - Indycze kotlety mielone z lubczykiem, chrzanem i musztardą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycze-kotlety-mielone-z-lubczykiem-chrzanem-i-musztarda3-2.jpg)
mięso mielone indycze | 80 dag |
lubczyk świeży | 1/2 pęczka |
chrzan tarty | 2 łyżeczki |
Musztarda miodowa Prymat | 2 łyżeczki |
jaja | 1 sztuka |
cebula biała | 1 sztuka |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | ok. 6 łyżek |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: