Przepis i sposób przygotowania na: indyk faszerowany śliwkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - indyk faszerowany śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-faszerowany-sliwkami1-2.jpg)
![Krok 2 - indyk faszerowany śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-faszerowany-sliwkami3-2.jpg)
![Krok 3 - indyk faszerowany śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-faszerowany-sliwkami4-2.jpg)
![Krok 4 - indyk faszerowany śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-faszerowany-sliwkami2-2.jpg)
![Krok 5 - indyk faszerowany śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-faszerowany-sliwkami5-2.jpg)
bazylia | |
oregano | |
kardamon | |
Imbir mielony Prymat | |
curry | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
oliwa | 0,5 szkl |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
cząber | |
rozmaryn | |
czosnek |
śliwki suszone | 6 szt |
jabłko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
cynamon | 1/2 łyżeczki |
masło | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
indyk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: