Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik z połówkami jabłek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłecznik z połówkami jabłek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowkami-jablek1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłecznik z połówkami jabłek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowkami-jablek2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłecznik z połówkami jabłek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowkami-jablek3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłecznik z połówkami jabłek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowkami-jablek4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłecznik z połówkami jabłek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-polowkami-jablek5-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szklanki |
masło miękkie | 250g |
cukier puder | 3/4 szklanki |
serek homogenizowany waniliowy | 200g |
proszek do pieczenia | 2 płaskie łyżeczki |
cukier waniliowy | op. |
cynamon Prymat | do oprószenia jabłek |
sól | szczypta |
jabłka | 7-8 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: