Przepis i sposób przygotowania na: Jaglana po meksykańsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jaglana po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglana-po-meksykansku1-2.jpg)
![Krok 2 - Jaglana po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglana-po-meksykansku2-2.jpg)
![Krok 3 - Jaglana po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglana-po-meksykansku3-2.jpg)
![Krok 4 - Jaglana po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglana-po-meksykansku4-2.jpg)
![Krok 5 - Jaglana po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglana-po-meksykansku5-2.jpg)
kasza jaglana | 3/4-1 szklanki |
przecier pomidorowy | 3 szklanki |
cebula | 2 sztuki |
ząbki czosnku | 2-3 sztuki |
mięso mielone wieprzowe | 0,5 sztuki |
sól i pieprz | |
oregano | |
kurkuma | 1/3 łyżeczki |
natka pietruszki | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: