Przepis i sposób przygotowania na: jaglane bounty
Kroki postępowania
Następnie, odcedzoną, wrzucić do garnka, zalać wrzątkiem, gotować 3 minuty i odcedzić ponownie.
Kaszę zalać dwoma szklankami wrzącej wody, dodać 10 czubatych łyżek mleczka kokosowego, wymieszać i gotować 15 minut pod przykrywką na małym ogniu. Po tym czasie zdjąć z ognia i pozostawić na jeszcze 5 minut.
Kaszę przestudzić.
![Krok 1 - jaglane bounty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglane-bounty1-2.jpg)
![Krok 2 - jaglane bounty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglane-bounty2-2.jpg)
W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę. Dodać pozostałe mleko kokosowe i dobrze wymieszać.
Polewą równomiernie posmarować masę kokosową.
![Krok 3 - jaglane bounty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglane-bounty3-2.jpg)
Pyszna, zdrowa przekąska, którą można zajadać się bez wyrzutów.
![Krok 4 - jaglane bounty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglane-bounty4-2.jpg)