Przepis i sposób przygotowania na: Jaglane kopytka
Kroki postępowania
Kaszę jaglaną sparzyć wrzątkiem
![Krok 1 - Jaglane kopytka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglane-kopytka9-2.jpg)
![Krok 2 - Jaglane kopytka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglane-kopytka10-2.jpg)
![Krok 3 - Jaglane kopytka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglane-kopytka11-2.jpg)
![Krok 4 - Jaglane kopytka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jaglane-kopytka12-2.jpg)
kasza jaglana | 40 dag |
mleko | 2 szklanki |
jaja | 3 szt |
masło | 1 łyżka |
mąka | 15 dag |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: