Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak tradycyjny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak tradycyjny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-tradycyjny1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak tradycyjny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-tradycyjny2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak tradycyjny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-tradycyjny3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak tradycyjny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-tradycyjny4-2.jpg)
ziemniaki | 20 dkg |
kapusta kiszona | 50 dkg |
rzepa | 20 dkg |
cebula | 1 szt |
seler korzeniowy | 20 dkg |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 ziarenka |
ząbek czosnku | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 listki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
koperek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: