Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta czerwona kiszona z kminkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta czerwona kiszona z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-czerwona-kiszona-z-kminkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta czerwona kiszona z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-czerwona-kiszona-z-kminkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta czerwona kiszona z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-czerwona-kiszona-z-kminkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusta czerwona kiszona z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-czerwona-kiszona-z-kminkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kapusta czerwona kiszona z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-czerwona-kiszona-z-kminkiem5-2.jpg)
![Krok 6 - Kapusta czerwona kiszona z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-czerwona-kiszona-z-kminkiem6-2.jpg)
kapusta czerwona | duża główka |
sól | do smaku |
Kminek cały Prymat | do smaku |
woda | |
kwas z kapusty | 1 łyżka na duży słoik |
Ziele angielskie całe Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cukier | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: