Przepis i sposób przygotowania na: Karmelowa pychotka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karmelowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowa-pychotka1-2.jpg)
![Krok 2 - Karmelowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowa-pychotka2-2.jpg)
![Krok 3 - Karmelowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowa-pychotka3-2.jpg)
![Krok 4 - Karmelowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowa-pychotka4-2.jpg)
![Krok 5 - Karmelowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowa-pychotka5-2.jpg)
![Krok 6 - Karmelowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karmelowa-pychotka6-2.jpg)
mąka pszenna | 700 g |
cukier | 3/4 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
żółtko jajek | 3 |
aromat waniliowy | 1 łyżeczka |
margaryna | 375 g (1.5 kostki) |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
śmietana 30% | 500 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
fix do śmietany | 3 opakowania |
margaryna | 100 g |
masa kajmakowa | 200 g |
dżem wiśniowy | 3/4 słoika |
orzechy laskowe | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: