Przepis i sposób przygotowania na: Karp pieczony w cytrynowej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karp pieczony w cytrynowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-pieczony-w-cytrynowej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Karp pieczony w cytrynowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-pieczony-w-cytrynowej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Karp pieczony w cytrynowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-pieczony-w-cytrynowej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Karp pieczony w cytrynowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-pieczony-w-cytrynowej-panierce4-2.jpg)
karp dzwonka | 2 sztuki całe |
cytryna | 1 sztuka |
skórka z cytryny | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
piwo | 50 ml |
mąka pszenna | do panierowania |
sól do smaku | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
masło zimne | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: