Przepis i sposób przygotowania na: Karp pieczony w korzeniach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karp pieczony w korzeniach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-pieczony-w-korzeniach1-2.jpg)
![Krok 2 - Karp pieczony w korzeniach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-pieczony-w-korzeniach2-2.jpg)
![Krok 3 - Karp pieczony w korzeniach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-pieczony-w-korzeniach3-2.jpg)
![Krok 4 - Karp pieczony w korzeniach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-pieczony-w-korzeniach4-2.jpg)
![Krok 5 - Karp pieczony w korzeniach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-pieczony-w-korzeniach5-2.jpg)
![Krok 6 - Karp pieczony w korzeniach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-pieczony-w-korzeniach6-2.jpg)
ryba | 1 szt - filet z karpia |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1 łyżeczka |
papryczka chili | 1 szt - mała |
kolendra | |
sól | |
sok z cytryny | 1 łyżka |
oliwa | 5 łyżek |
pomidor | 1 szt |
pieczarki | 10 szt |
oliwki zielone | 6 szt |
cytryna | 0,5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: