Przepis i sposób przygotowania na: Kartacze z nadzieniem mięsnym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kartacze z nadzieniem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartacze-z-nadzieniem-miesnym5-2.jpg)
Następnie pokroić 2 cebule w drobną kostkę i usmażyć na oleju.
![Krok 2 - Kartacze z nadzieniem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartacze-z-nadzieniem-miesnym4-2.jpg)
Wszystko razem dokładnie wymieszać.
![Krok 3 - Kartacze z nadzieniem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartacze-z-nadzieniem-miesnym3-2.jpg)
![Krok 4 - Kartacze z nadzieniem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartacze-z-nadzieniem-miesnym2-2.jpg)
![Krok 5 - Kartacze z nadzieniem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartacze-z-nadzieniem-miesnym1-2.jpg)
SMACZNEGO!!!!
![Krok 6 - Kartacze z nadzieniem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartacze-z-nadzieniem-miesnym0-2.jpg)
ziemniaki | 5 kg |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
mięso mielone cielęce | 350 g |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
mięso mielone baranie | 150 g |
mleko 2% | 0,5 szklanki |
cebula biała | 3 szt. |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
boczek | 300 g |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: