Przepis i sposób przygotowania na: Kartoflanka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka8-2.jpg)
![Krok 2 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka9-2.jpg)
![Krok 3 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka10-2.jpg)
![Krok 4 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka11-2.jpg)
![Krok 5 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka12-2.jpg)
![Krok 6 - Kartoflanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kartoflanka13-2.jpg)
ćwiartki z kurczaka | 3 szt |
ziemniaki | 2 kg |
woda zimna | 4 l |
włoszczyzna | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 10 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
kiełbasa biała | 2 szt |
majeranek | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 łyżki |
olej do smażenia | 10 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: