Przepis i sposób przygotowania na: Kaszotto jaglane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kaszotto jaglane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-jaglane1-2.jpg)
![Krok 2 - Kaszotto jaglane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-jaglane2-2.jpg)
![Krok 3 - Kaszotto jaglane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-jaglane3-2.jpg)
![Krok 4 - Kaszotto jaglane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-jaglane4-2.jpg)
![Krok 5 - Kaszotto jaglane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-jaglane5-2.jpg)
![Krok 6 - Kaszotto jaglane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszotto-jaglane6-2.jpg)
kasza jaglana | 100 g |
pomidor | 1 szt |
por (biała część) | 2 szt |
cebula | 1 zt |
zielona fasolka szparagowa | 100 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
woda | 1 litr |
ser camembert naturalny | 70 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej kokosowy | 2 łyżki |
ząbek czosnku | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: