Przepis i sposób przygotowania na: Keks najeżony bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Keks najeżony bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-najezony-bakaliami12-2.jpg)
![Krok 2 - Keks najeżony bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-najezony-bakaliami13-2.jpg)
![Krok 3 - Keks najeżony bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-najezony-bakaliami14-2.jpg)
![Krok 4 - Keks najeżony bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-najezony-bakaliami11-2.jpg)
jajko | 5 sztuka |
mąka | 300 gram |
cukier puder | 175 gram |
masło | 250 gram |
proszek do pieczenia | 1 1/2 łyżeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczka |
aromat rumowy | 1/2 łyżeczka |
skórka z cytryny | 1 łyżeczka |
cukier puder | 1 szklanka |
woda | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
bakalie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: