Przepis i sposób przygotowania na: Klasyczne ruskie pierogi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klasyczne ruskie pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczne-ruskie-pierogi1-2.jpg)
![Krok 2 - Klasyczne ruskie pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczne-ruskie-pierogi2-2.jpg)
![Krok 3 - Klasyczne ruskie pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczne-ruskie-pierogi3-2.jpg)
![Krok 4 - Klasyczne ruskie pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczne-ruskie-pierogi4-2.jpg)
![Krok 5 - Klasyczne ruskie pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczne-ruskie-pierogi5-2.jpg)
![Krok 6 - Klasyczne ruskie pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczne-ruskie-pierogi6-2.jpg)
![Krok 7 - Klasyczne ruskie pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczne-ruskie-pierogi7-2.jpg)
![Krok 8 - Klasyczne ruskie pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczne-ruskie-pierogi8-2.jpg)
![Krok 9 - Klasyczne ruskie pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczne-ruskie-pierogi9-2.jpg)
mąka pszenna | 600 g |
woda ciepła | 1/3 szklanki |
sól | 1/4 łyżeczki |
ziemniaki | 600 g |
twaróg | 300 g |
cebula biała | 1 szt |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: