Przepis i sposób przygotowania na: Kluski parowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kluski parowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane1-2.jpg)
![Krok 2 - Kluski parowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane2-2.jpg)
![Krok 3 - Kluski parowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane3-2.jpg)
![Krok 4 - Kluski parowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane4-2.jpg)
![Krok 5 - Kluski parowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane5-2.jpg)
![Krok 6 - Kluski parowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-parowane6-2.jpg)
drodże, | 5 dag |
mleko | 0,75 szklanki |
cukier | 2 łyżki |
mąka | 0,5 szklanki |
jajko | 3 sztuki |
olej | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżka |
mąka | 1 kg |
mleko | 3 szklanki |
sól | 1 szczypta |
cynamon Prymat | |
masło | |
jagody |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: