Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z tuńczyka i ricotty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotleciki z tuńczyka i ricotty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-z-tunczyka-i-ricotty1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotleciki z tuńczyka i ricotty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-z-tunczyka-i-ricotty2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotleciki z tuńczyka i ricotty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-z-tunczyka-i-ricotty0-2.jpg)
ricotta | 200 g |
jajko | 1 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
parmezan starty | 40 g |
pieprz | do smaku |
olej | do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
natka pietruszki | 1 łyżka |
tuńczyk kawałki w oleju | 180 g |
kapary | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: