Przepis i sposób przygotowania na: kotlety mielone
Kroki postępowania
![Krok 1 - kotlety mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone15-2.jpg)
![Krok 2 - kotlety mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone16-2.jpg)
![Krok 3 - kotlety mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone17-2.jpg)
![Krok 4 - kotlety mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone18-2.jpg)
![Krok 5 - kotlety mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone19-2.jpg)
![Krok 6 - kotlety mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone20-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 1 kg |
mięso mielone wołowe | 0,5 kg |
mięso mielone wołowe | 0,5 kg |
cebula biała | 1 szt |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 250 ml |
sól do smaku | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżki |
woda mineralna | |
ząbki czosnku | 2 |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: