Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety pożarskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlety pożarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-pozarskie1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety pożarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-pozarskie2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety pożarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-pozarskie3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlety pożarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-pozarskie4-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlety pożarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-pozarskie5-2.jpg)
![Krok 6 - Kotlety pożarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-pozarskie6-2.jpg)
piersi z kurczaka | 2 szt |
papryka czerwona | 0,5 szt |
cebula | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajka przepiórcze | 5 szt |
natka pietruszki | |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: