Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety rybne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlety rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybne50-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybne51-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybne52-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlety rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybne53-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlety rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-rybne49-2.jpg)
filety z mintaja | 500 g |
cebula | 2 sztuki |
bułka | 2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
kasza manna | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: