Składniki:
buraki czerwone | 6 szt |
ziemniak | 2 szt |
woda | 3 l |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 3 szczypty |
sól | 3 szczypty |
śmietana 18 proc | 50 g |
Kolendra cała Prymat | 1 łyżka |
imbir | 5 cm |
oliwa | 20 ml |
buraki czerwone | 6 szt |
ziemniak | 2 szt |
woda | 3 l |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 3 szczypty |
sól | 3 szczypty |
śmietana 18 proc | 50 g |
Kolendra cała Prymat | 1 łyżka |
imbir | 5 cm |
oliwa | 20 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: