Przepis i sposób przygotowania na: Krem z zielonych warzyw
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem z zielonych warzyw foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-warzyw2-2.jpg)
![Krok 2 - Krem z zielonych warzyw foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-warzyw3-2.jpg)
![Krok 3 - Krem z zielonych warzyw foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-warzyw4-2.jpg)
![Krok 4 - Krem z zielonych warzyw foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-warzyw5-2.jpg)
![Krok 5 - Krem z zielonych warzyw foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-warzyw6-2.jpg)
![Krok 6 - Krem z zielonych warzyw foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-warzyw7-2.jpg)
por (biała część) | 1 sztuka |
brokuł | 1/2 sztuki |
seler naciowy | 4 gałązki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
rukola | 1/2 opakowania |
śmietana 18 proc | 1/3 szklanki |
wywar warzywny | 750 ml |
makaron | 1 szklanka ugotowany |
masło klarowane | 1 do smażenia |
sól i pieprz | 1 do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
natka pietruszki | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: