Przepis i sposób przygotowania na: Krówka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka51-2.jpg)
![Krok 2 - Krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka50-2.jpg)
![Krok 3 - Krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka49-2.jpg)
jaja | 5 szt |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana tortowa | 0,5 l |
fix do śmietany | 2 paczki |
masło 250 g | |
masa krówkowa | 1 puszka |
płatki migdałowe | |
galaretka cytrynowa | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: