Przepis i sposób przygotowania na: Krówka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka3-2.jpg)
![Krok 2 - Krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka4-2.jpg)
![Krok 3 - Krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka5-2.jpg)
herbatniki | 350 g |
masa krówkowa | 510 g |
cappuccino waniliowe | 4 łyżki |
mleko | 0,5 l |
budyń śmietankowy | 2 szt |
cukier | 3 łyżki |
galaretka cytrynowa | 1 szt |
masło | 200g |
śmietana 30% | 0,5 l |
galaretka cytrynowa | 1 szt |
cukier puder | 2 łyżki |
fix do śmietany | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: