Przepis i sposób przygotowania na: Kruche ciasto z kokosem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche ciasto z kokosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-kokosem1-2.jpg)
Dodajemy żółtka i margaryne.
![Krok 2 - Kruche ciasto z kokosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-kokosem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche ciasto z kokosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-kokosem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche ciasto z kokosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-kokosem4-2.jpg)
Smarujemy wierzch marmoladą i wstawiamy do piekarnika.
Pieczemy z funkcją termoobiegu 15 minut w temp 180 stopni C.
Wyjmujemy studzimy.
Na tej samej blaszce pieczemy drugi blat ciasta.
![Krok 5 - Kruche ciasto z kokosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-kokosem5-2.jpg)
Na jeden wcześniej upieczony wykładamy masę kokosową :
Zawartość miseczki z kokosem i kaszą miksujemy z miękką margaryną .
Rozsmarowujemy po całym blacie ciasta.
![Krok 6 - Kruche ciasto z kokosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-kokosem6-2.jpg)
Po wierzchu posypujemy wiórkami kokosowymi.
![Krok 7 - Kruche ciasto z kokosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-kokosem7-2.jpg)
![Krok 8 - Kruche ciasto z kokosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-kokosem0-2.jpg)