Przepis i sposób przygotowania na: Kruszonka-przepis podstawowy.
Kroki postępowania
Składniki kruszonki przekładamy do miski i rozcieramy opuszkami palców, następnie wkładamy ją do lodówki na około 30 minut do schłodzenia.
![Krok 1 - Kruszonka-przepis podstawowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruszonka-przepis-podstawowy.0-2.jpg)
![Krok 2 - Kruszonka-przepis podstawowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruszonka-przepis-podstawowy.1-2.jpg)
![Krok 3 - Kruszonka-przepis podstawowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruszonka-przepis-podstawowy.2-2.jpg)
![Krok 4 - Kruszonka-przepis podstawowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruszonka-przepis-podstawowy.3-2.jpg)
mąka tortowa | 10 dag |
cukier | 5 dag |
masło | zimne 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: