Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak po meksykańsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-meksykansku2-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-meksykansku3-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-meksykansku4-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-meksykansku5-2.jpg)
![Krok 5 - Kurczak po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-meksykansku6-2.jpg)
![Krok 6 - Kurczak po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-meksykansku7-2.jpg)
![Krok 7 - Kurczak po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-meksykansku8-2.jpg)
filet z kurczaka | 2 szt |
kukurydza w puszce | 1 szt |
fasola czerwona z puszki | 1 szt |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
pieczarki | 250 g |
przecier pomidorowy | 4 łyżki |
natka pietruszki | 3 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: