Przepis i sposób przygotowania na: Kurkowe spaghetti
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurkowe spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurkowe-spaghetti1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurkowe spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurkowe-spaghetti2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurkowe spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurkowe-spaghetti3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurkowe spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurkowe-spaghetti4-2.jpg)
![Krok 5 - Kurkowe spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurkowe-spaghetti5-2.jpg)
kurki | 450-500 gram |
czosnek | 2-3 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
makaron spaghetti | 0,5 kg |
śmietana 30% | 250 ml |
ser pleśniowy | 150 gram |
bulion drobiowy | 0,5 szklanki |
natka pietruszki | mały pęczek |
pieprz | do smaku |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: