Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne ze szpinakiem i panierowanym bakłażanem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Lasagne ze szpinakiem i panierowanym bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne-ze-szpinakiem-i-panierowanym-baklazanem1-2.jpg)
![Krok 2 - Lasagne ze szpinakiem i panierowanym bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne-ze-szpinakiem-i-panierowanym-baklazanem2-2.jpg)
![Krok 3 - Lasagne ze szpinakiem i panierowanym bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne-ze-szpinakiem-i-panierowanym-baklazanem3-2.jpg)
![Krok 4 - Lasagne ze szpinakiem i panierowanym bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne-ze-szpinakiem-i-panierowanym-baklazanem4-2.jpg)
makaron | 3 płaty lasagne |
bakłażan | 4 plastry |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
szpinak mrożony | 100 g |
serek topiony śmietankowy duży | 1/2 |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
mozzarella | 2 łyżki startej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: