Przepis i sposób przygotowania na: Leczo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo1-2.jpg)
![Krok 2 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo2-2.jpg)
![Krok 3 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo3-2.jpg)
![Krok 4 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo4-2.jpg)
![Krok 5 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo5-2.jpg)
![Krok 6 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo6-2.jpg)
![Krok 7 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo7-2.jpg)
ciecierzyca | 1 szkl |
pomidorki koktajlowe | 200 g |
kiełbasa śląska | 300 g |
parówki | 4 szt |
por | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
cukinia | 2-3 szt |
ketchup pikantny | 4 łyżki |
sól i pieprz | |
olej do smażenia | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: