Przepis i sposób przygotowania na: Leczo, czyli cukinia zamknięta w słoiku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leczo, czyli cukinia zamknięta w słoiku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-czyli-cukinia-zamknieta-w-sloiku1-2.jpg)
![Krok 2 - Leczo, czyli cukinia zamknięta w słoiku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-czyli-cukinia-zamknieta-w-sloiku2-2.jpg)
![Krok 3 - Leczo, czyli cukinia zamknięta w słoiku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-czyli-cukinia-zamknieta-w-sloiku3-2.jpg)
![Krok 4 - Leczo, czyli cukinia zamknięta w słoiku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-czyli-cukinia-zamknieta-w-sloiku0-2.jpg)
cukinie | 3 sztuki |
papryka | 1 kg |
cebula | 0,5 kg |
pomidor | 1 kg |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
olej | 3 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
nakta pietruszki | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: