Przepis i sposób przygotowania na: leczo z cukinią
Kroki postępowania
![Krok 1 - leczo z cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia23-2.jpg)
![Krok 2 - leczo z cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia24-2.jpg)
![Krok 3 - leczo z cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia25-2.jpg)
![Krok 4 - leczo z cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia26-2.jpg)
![Krok 5 - leczo z cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia27-2.jpg)
pomidory | 2 kg |
papryka czerwona | 5 szt. |
papryka zielona | 3 szt. |
papryka biała | 4 szt. |
kiełbasa śląska | 6 lasek |
cukinia | 1 szt. |
pieczarki | 1 kg |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
kolendra Prymat do smaku | |
passata pomidorowa | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: