Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z cukinią i czerwoną fasolą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leczo z cukinią i czerwoną fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia-i-czerwona-fasola1-2.jpg)
![Krok 2 - Leczo z cukinią i czerwoną fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia-i-czerwona-fasola2-2.jpg)
Paprykę umyć oczyścić z nasion, pokroić w paski i dodać do cebuli z kiełbasą. Chwilę razem smażyć.
![Krok 3 - Leczo z cukinią i czerwoną fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia-i-czerwona-fasola3-2.jpg)
![Krok 4 - Leczo z cukinią i czerwoną fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia-i-czerwona-fasola4-2.jpg)
kiełbasa | 200 gram chudej |
cebula | 2 sztuki |
papryka żółta | 1 sztuka |
papryka zielona | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
pomidory | 2 duże |
fasola czerwona z puszki | |
cukinia | 3 sztuki, młoda |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
olej | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: