Przepis i sposób przygotowania na: Łódeczki z cukinii pikantnie faszerowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łódeczki z cukinii pikantnie faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lodeczki-z-cukinii-pikantnie-faszerowane1-2.jpg)
![Krok 2 - Łódeczki z cukinii pikantnie faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lodeczki-z-cukinii-pikantnie-faszerowane2-2.jpg)
![Krok 3 - Łódeczki z cukinii pikantnie faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lodeczki-z-cukinii-pikantnie-faszerowane3-2.jpg)
![Krok 4 - Łódeczki z cukinii pikantnie faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lodeczki-z-cukinii-pikantnie-faszerowane4-2.jpg)
![Krok 5 - Łódeczki z cukinii pikantnie faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lodeczki-z-cukinii-pikantnie-faszerowane5-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 350 g |
por | 1 |
marchewka | 1 |
papryka żółta | 1 |
papryczka chilli | 2 |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
oregano | |
gęsi tłuszcz | |
szalotka | 1 |
cukinia | 2 średnie |
parmezan starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: