Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka morelą nadziana podana z sosem miodowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łopatka morelą nadziana podana z sosem miodowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-morela-nadziana-podana-z-sosem-miodowym1-2.jpg)
Gdy
![Krok 2 - Łopatka morelą nadziana podana z sosem miodowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-morela-nadziana-podana-z-sosem-miodowym2-2.jpg)
Smacznego:)
![Krok 3 - Łopatka morelą nadziana podana z sosem miodowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-morela-nadziana-podana-z-sosem-miodowym3-2.jpg)
łopatka bez kości | 1 kg |
sól | |
pieprz | |
jabłko | 1 |
cebula | 1 |
Marynata do mięs pikantna Prymat | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
olej | |
Morela | suszona |
miód | 3 łyżki |
wino czerwone | 1/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: