Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś peklowany Gravlax
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łosoś peklowany Gravlax foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-peklowany-gravlax1-2.jpg)
![Krok 2 - Łosoś peklowany Gravlax foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-peklowany-gravlax2-2.jpg)
![Krok 3 - Łosoś peklowany Gravlax foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-peklowany-gravlax3-2.jpg)
![Krok 4 - Łosoś peklowany Gravlax foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-peklowany-gravlax4-2.jpg)
![Krok 5 - Łosoś peklowany Gravlax foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-peklowany-gravlax5-2.jpg)
![Krok 6 - Łosoś peklowany Gravlax foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-peklowany-gravlax6-2.jpg)
łosoś filet | 400 gram |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 szklanki |
cytryna | 1 sztuka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
koperek | 2 łyżki |
wódka | 1 kieliszek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: